Bo Tegner

 

Bo Tegnerbotegner

Bo Tegner Duo – Det Bedste af Kim Larsen og Gasolin.

Forsangeren Bo Tegner kendt fra Gasolin Orkesteret Smukke Møller – Gasolin Tribute, har dannet en ny duo, som er klar til at spille rundt i hele landet med de bedste sange af Kim Larsen og Gasolin, velegnet til klubber, cafeer m.m.

Bo Tegners stemme er så tæt på originalen, at man tror næsten det er løgn. Lukker man øjnene tror man at man er i stue med Mesteren selv.

Med Bo Tegner duo sikre man sig en Rejse gennem hele Kim Larsens Musikalske Univers lige fra de bedste Gasolin Klassikere og til de allerbedste Kim Larsen sange, som vi alle elsker at skråle med på.

Lige fra Numre som ” Smukke Charlie”, ” Kvinde Min”, ” This is my Life” over til ” Midt om natten” ” Køb bananer” til ” Joanna” og ” Hvis din Far gav dig Lov”

Bo Tegner Duo spiller shows enten på 1 x 45 min, eller 2 x 45 min , i en intimt koncert , hvor det er tilladt at synge med.

Bo Tegner har med sit udadvendte væsen, med over 500 Koncerter i bagagen, kan med garanti levere en koncert ud over det sædvanlige.

Er I til Kim Larsen og Gasolin – Er I Også til Bo Tegner duo. Kom og oplev det på din Lokale Klub, cafe, eller spillested. Oplevelsen starter her.