E-Street Jam

 

E-Street Jame-streetjam

E-Street Jam – så tæt på rockikonet Bruce Springsteen at man skulle tro, han selv var der.

Danmarks første Bruce Springsteen JamBand klar til at indtage scener og festivaler med et powershow af dimensioner, skabt i respekt for- og kærlighed til en af verdens største rocklegender.

E-Street Jam leverer en eksplosion af dynamik, energi og spilleglæde, hældt ud over scenekanten af syv rutinerede musikere, der både spiller de rockede slagere som ”Born in the USA”, ”Dancing in the dark” og ”Glory days” og de smukke, melodiske ørehængere som ”The river” og ”Tougher than the rest”.

E-Street Jam er skabt med det klare mål at levere energisk Springsteen-livemusik, der rammer selv det bagerste publikum med direkte overgange mellem numrene, så oplevelsen og intensiteten bliver fastholdt fra start til slut.

Med en stemme i særklasse er Ulrik Bjørneboe bandets energiske frontfigur og omdrejningspunkt. Bakket op af en evigt dynamisk rytmegruppe bestående af den svenske bassist Daniel Kristiansson og trommeslageren Michael Olsen. Jonas Stenderup Larsen leverer den klassiske og aldeles uundværlige Springsteen-guitar, mens rutinerede Henrik Christensen tager sig både af keyboard og backing vocal. Vokalist er også Sandra Profitlich mens græske Niko Chalkias leverer saxofonsoloer i absolut topklase.

Få en oplevelse af de usædvanlige, et unikt liveband, uhyggeligt tæt på den ægte vare, en rejse ind i rockens allerhelligste.