Queen Machine

 

Queen Machinequeenmachine

Et tribute show der på meget kort tid vil manifestere sig som det ultimative Queen show. Ikke bare på dansk jord, men også med internationale øjne. Interessen er indiskutabel og det er med stor fornøjelse, at vi nu præsenterer Queen Machine på de danske scener!

Queen Machines altoverskyggende frontfigur er den Århusianske sanger, Bjarke Baisner. Tro det eller ej: med sin karisma og med sin stemmepragt – der spænder nøjagtig så bredt som Freddie Mercury – er Bjarke simpelthen hans levende alter ego!

Queen Machine viderefører arven, og giver os igen muligheden for at opleve de største hits fra vor tids rockhistorie. Med Bjarke Baisner i front og det tæt sammenspillede band, er det omsider lykkedes at skabe lige nøjagtig den konstellation, der giver mulighed for at videreføre arven fra et af de største rockbands nogensinde.

Der er så mange karakteristika forbundet med Queens historie, hvorfor Queen Machine naturligvis også kopierer kostumer, syet efter originale mål og importeret fra England, parykker, Bryan Mays karakteristiske guitar, og meget mere..

Showet består af alle de klassiske hits som Bohemian Rhapsody, We Will Rock you og We are the Champions. Fra storladne sange som Who Wants to Live Forever til Don’t Stop Me Now og I Want To Break Free. Fra stadion hits som Radio Ga Ga over til den 60’er-inspirerede Crazy Little Thing Called Love De er der alle sammen!

Med Queen Machine er man garanteret et power fuldt og nærværende show, der ikke levner den mindste tvivl om det imponerende vokale og musikalske overskud der ligger til grund. En spilleglæde og en troværdighed, der til fulde folder sig ud i kærlighed til, og respekt for Queens musik. Der var ingen over og ingen ved siden af.. Det er der heller ikke nu!