Anna David

 

Anna Davidannadavid

Anna David fik sit store gennembrud i 2005 med nummeret “Fuck dig” fra albummet “Anna David”. Og det er ikke bare titlen, der er kraft bag, men også Anna Davids store stemme, som sagtens kan hamle op med berømte udenlandske pop/r’n’b-sangerinders stemmer.

Anna David startede allerede med trommerne i en alder af bare 4 år. Fra de 8 år kom klaver, sang og dans til. Som musiker startede hendes karriere, da hun som 14-årig fik en mindre rolle som tromme-pigen Betty i musicalen “Dancer in the Dark” i 2000.

Anna David har udgivet en række singler, EP’s og albums senest i 2012 udgav Anna David singlen “Brænder mig”. De fleste af hendes udgivelser har vundet platin og guld. Desuden har Anna David flere priser bl.a. for hendes sangtalent. Anna David har dog også andre talenter. Hun har deltaget i “Vild med Dans” i 2006 og spillet en hovedrolle i TV-serien “Store Drømme” fra 2009.

Ikke alene med, at Anna David i dag er en dobbelt platin sælgende kunster – så tør hun, at vise sine følelser og har en ekstraordinær indlevelse samtidig med, at hun er et ydmygt menneske. Det giver hendes sange og hendes performance en helt enestående dybde.