Erann DD

 

Erann DDerandd

Erann DD var tilbage med et nyt album i 2013. Med en top tunet stemme som de færreste kan præstere, og i sit livs bedste form, har Erann fundet tilbage til sine rå soul rødder som i tiden med Zapp Zapp og Drori-Hansen. Med nogle af Danmarks bedste musikere har Erann indspillet et personligt soul album med engelsksprogede sange og sounden fra den helt store amerikanske Motown æra.

I 2012 fik Erann samlet sine bedste sange på et Greatest Hits album, der indeholder alt det bedste med Zapp Zapp, Drori-Hansen, hans soloalbums og hits som Still Believing, When you are around, Didn’t I tell you that I love you, You Better Believe, When you hold me og Hjertet ser.

Oplev Erann DD & The Soulbastards – et funky orkester, som består af dedikerede soul musikere fra Thomas Helmig, Gnags, Toppen af Poppen orkesteret, Antonellis. Erann DD var for nylig aktuel i TV2 programmet Toppen af Poppen, et kæmpe hit på TV, som bragte soulsangeren helt tæt på danskernes hjerter igen. Vi elsker bare hans positive, følsomme og funky soul stil og hylder ham som en af de ypperste, mandlige sangere vi har herhjemme.