Jakob Sveistrup

 

Jakob Sveistrupjakobsveistrup

Jakob Sveistrup har, siden han vandt Det danske Melodi Grand prix i 2005, stået på utallige scener i Danmark. Hans 2 første albums solgte henholdsvis 47.000(platin) og 18.000(guld) kopier og sikrede ham en plads blandt de kunstnere, der har bevist, at de er mere end ”blot 15 minutters berømmelse”. 7 år senere rangerer han stadig som én af de dygtigste soul og pop-sangere Danmark ligger inde med.

Jakob synger med indlevelse, hjerte og kraft og formidler sange, som om de har ophav i de inderste kroge af hans sind. Når man så kan synge med en power, der kan give selv den mest garvede lydmand udfordringer og kort tid efter kan finde en falset så klar og ren at hårene kan rejse sig, er man sikret en stor oplevelse med en stor sanger.

Hans ærlige og sikre måde at stå foran sit publikum på, har desuden gjort hver koncert til en personlig oplevelse for alle. Jakob kræver noget af sit publikum, men kun fordi han kræver endnu mere af sig selv. Han taler med sit publikum, griner med sit publikum, er stille med sit publikum. Han siger selv at han har brug for at folk giver noget tilbage for at han kan præstere 120 procent.

Jakob udgav sit tredje album, i efteråret 2013. Albummet er hans første på dansk.

Jakob Sveistrup kan arrangeres som sanger eller konferencier til enhver lejlighed, og i den konstellation du måtte ønske.

Jakob har styr på timingen og er altid et sikkert kort, der garanterer dig en uforglemmelig oplevelse og en sikker succes ved arrangementet.