Bryllup

Bryllup

Kære brudepar,

Tillykke med den store dag. Showline er eksperter i at arrangere musik og eksklusive pakker til bryllupper. Vi har gennem årene arrangeret flere hundrede bryllupspakker og vi ved hvor vigtig en rolle det har, at stemningen er i helt i top. Et fuldt orkester eller et romantisk og flot sangindslag til et bryllup er en unik oplevelse, der understreger den store dag. Få jeres sang i kirken, eller som et romantisk indslag under middagen.

 

Hos Showline tilbyder vi Full- eller part service event management.

 

Musik:
Showline har et tæt samarbejde med professionelle bands/solister fra A til Z, og booker nogle af Danmarks mest eftertragtede kunstnere. For mere information tryk Her.

 

Udlejning af Lyd og lys:
Showline tilbyder komplet underholdning til den totalte eller delvise løsning – til både den helt store og den mere beskedne bryllupsfest. Vi tilbyder store som små opsætninger af scener, scene belysning, lyd, røg og meget mere. Det er kun jer der sætter grænsen. For mere information tryk Her

 

Dekoratør:
Smukke omgivelser og en delikat oppyntning er med til at understøtte jeres store dag. Vores dekoratører fra Østergaard – Dekoration har alle stor erfaring på området, og skaber i samarbejde med jer et personligt og smukt visuelt univers omkring jeres bryllup. Det kan være alt fra indbydelser, oppyntning, dekorationer til takkebreve og naturligvis dekorationen til den store festdag.

 

Ferrarikørsel:
Showline har i samarbejde med Racer Center muligheden for at tilbyde en eksklusiv ferrari tur. Det kan enten være en tur fra kirken og ud til festen, eller en tur under selve festen. Racer Center har stor erfaring på området, og kan med sikkerhed være med til at gøre en god dag endnu bedre. Ofte kommer Racer Center som en overraskelse, og de nyder at give den heldige udvalgte en god oplevelse hver eneste gang. For mere information tryk Her.

 

Lokaler:
Showline har i samarbejde med Musikforeningen, G-Strengen, mulighed for, at udleje eksklusive lokaler til foreningens medlemmere. G-Strengen har til huse i smukke omgivelser mellem Roskilde Fjord & Isefjorden – nærmere bestemt på Fagerkærgaard beliggende i naturskønne Jægerpris. G-Strengen har udstyret i orden, her tilbydes blandt andet: Store rummelige lokaler, scener, bar, control center, køkken, terrasse m.m. For mere information tryk Her.

 

Sammensætning af eventforslag efter ønske, tilbud herpå og mere information om samme oplyses på forespørgsel.
Vi ser frem til, at høre fra jer. Kontakt Showline via nedenstående kontaktformular eller Klik Her.

 

[contact-form-7 id=”8″ title=”Contact form 1″]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *