Firmafest

Showline er eksperter i at formidle musik og arrangere firmafester. Vi har gennem årene formidlet musik til over hundrede firmafester og vi ved hvor vigtig en rolle musikken spiller. Et fuldt band eller en sprudlende og festlig DJ til en firmafest er en unik oplevelse der understreger den festlige dag.

 

Showline Firmafest – København
Showline
 

Hos Showline tilbyder vi Full- eller part service event management.

 

Musik:
Showline har et tæt samarbejde med professionelle bands/solister fra A til Z, og booker nogle af Danmarks mest eftertragtede kunstnere. For mere information tryk Her.

 

Udlejning af Lyd og lys:
Showline tilbyder komplet underholdning til den totalte eller delvise løsning – til både den helt store og den mere beskedne bryllupsfest. Vi tilbyder store som små opsætninger af scener, scene belysning, lyd, røg og meget mere. Det er kun jer der sætter grænsen. For mere information tryk Her

 

Lokaler:
Showline har i samarbejde med Musikforeningen, G-Strengen, mulighed for, at udleje eksklusive lokaler til foreningens medlemmere. G-Strengen har til huse i smukke omgivelser mellem Roskilde Fjord & Isefjorden – nærmere bestemt på Fagerkærgaard beliggende i naturskønne Jægerpris. G-Strengen har udstyret i orden, her tilbydes blandt andet: Store rummelige lokaler, scener, bar, control center, køkken, terrasse m.m. For mere information tryk Her.

 

Referencer:
Showline startede i år 2006, men personerne bag Showline har været i gang siden 1988 som musikere, koncertarrangør m.m. Showline har derfor en stor livserfaring med at arrangere både store som små events. Showline har begivet sig rundt om i hele landet såvel som u-landet. Referencer heraf: Langelandsfestival, VIG Festival, Skanderborg Festival, La Santa Sport, Malaga, Lyngby Storcenter, Skagen Fiskerestaurant, SAS, Novo Nordisk, SKAT, Scandic og m.fl

 

Sammensætning af eventforslag efter ønske, tilbud herpå og mere information om samme oplyses på forespørgsel.
Vi ser frem til, at høre fra jer. Kontakt Showline via nedenstående kontaktformular eller Klik Her.

[contact-form-7 id=”8″ title=”Contact form 1″]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *